miércoles, 14 de marzo de 2012

Paga la pena tenir una Declaració Universal de Drets Humans?


Elena: Jo pense que sí que val la pena tindre la Declaració Universal de Drets Humans, perquè ahí es on están tots els drets i les llibertats fonamentals que tenim, per tant es molt important, perquè sense aixó les persones no podriem defensar-nos ni tindriem drets, a més no hi hauria pau.

ANNA PUCHADES:
Pense que és fonamental tenir una Declaració Universal de Drets Humans, ja que és necessari una recopilació on estiguen redactats els nostres principals drets, i així fer-los valer. Aquests drets són importants per evitar situacions injustes, tant a nivell social, polític i econòmic, on es imprescindible tindre dret a l'educació, a un salari igual per igual treball i a tantes altres coses més, com a nivell personal, tenir dret a l'educació, a la llibertat...
Aquestes coses que pareixen tan obvies, que semblen ja aconseguides, avui en dia hi ha molts llocs on no són complides. Si anem buscant el camí cap a la pau, pot ser el primer pas és que aquests drets es complisquen arreu del món.

Maria Peiró:
Crec que si paga la pena ja que gràcies a aquest drets hi han poqus injunticies, malgrat que encara segueix haguent violacions dels drets.
Gràcies a aquest declaració, tot el mon té dret a viure dona manera normal, es dir, amb igualtat, dret a una educació... 


Irene Garcia:
Pense que si que paga la pena tinder una Declaració dels drets humans, ja que ara hi han molts països que la intenten complir, encara que hi han altres que és impossible, com són els països subdessarrotllats, en els quals sempre està en guerra. També gràcies a aquesta declaración hi han menys conflictos internacionals, tipus les dos gerres mundials, hi ha més respecte entre els països. 


Laura Pastor:
Jo no sabria dir ben bé si de veritat val la pena la declaració, perque només fa falta vore una estona les noticies i trobar-nos amb violacions dels drets arreu del món, alguna vegada en més d'una notícia.
D'altra banda, a mi personalment, em dona confiança saber que compte amb uns drets com a persona que em fan igual que altres i sovint m'ajuden a evitar conflictes o discussions amb altra gent.
Sempre hi ha gent disposada a fer el que no s´ha de fer i, a l'igual que les lleis i constitucions normals, supose que la declaració de drets humans es una cosa que crida l'atenció i, per a certes persones, una llepolia del mal, el fet de violar-les.
En el cas de que un dia, una persona que es sent segura i recolçada amb la declaració, com jo, es trobe en que algú li'ls ha furtat, be matant o be com siga, et pot fer veure que no s'acaba d'assolir be en la població, fins i tot arribar a pensar que només és un tros de paper amb paraules, si, però fins al moment de la catàstrofe, eixe paper era un símbol d'esperança. Així que posiblement, la declaració universal de Drets Humans faja la funció de crear esperança entre les persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario